Vrei să câștigi bani din sondaje de opinie? Dacă da încearcă Ipsos iSay. Acest site de studii online plătește utilizatorii prin puncte pentru răspunsuri la sondaje de opinie. Pentru fiecare 340 puncte câștigate, primești un voucher de 2 EUR în PayPal. Pentru 850 de puncte primești 5 EUR.

Poți transforma punctele în bani după ce ai strâns suficiente pentru câștiga sumele respective. Este o metodă bună de a câștiga un ban în plus.  Așteptați-vă să primiți de la trei până la opt sau chiar mai multe invitații pe parcursul unei luni de zile.

Invitațiile la sondaje sunt trimise pe email. Este bine să ai notificările la email pornite pe telefon pentru a putea să răspunzi imediat ce apare vreun sondaj nou, pentru că acestea expiră.

Te poți chiar și distra răspunzând la sondaje, pentru că unele sondaje sunt interesante, ceea ce face munca și mai atrăgătoare.

Principalul motiv pentru care ar trebui să vă înscrieți pe Ipsos iSay este, firesc, recompensa. Bani îi poți primi prin PayPal sau subt formă de vouchere eMag. Sondajele durează doar câteva minute, în funcție de cât de dificile sunt. Timpul pe care îl vei dedica lor este între 5 și 15 minute pentru fiecare sondaj, aproximativ, în funcție și de cât de complexe sunt.

Imediat ce ai primit o invitație asigură-te că răspunzi repede altfel s-ar putea să ratezi o oportunitatea dacă nu acționezi rapid. Cum am spus, veți fi notificat pe email sau în aplicație imediat ce apare un sondaj nou.

Există multe beneficii dacă te alături celor care răspund la sondaje de opinie și care câștigă bani astfel. Muncești când vrei, nu este obligatoriu să răspunzi la invitație, muncești de unde vrei pentru că poți răspunde la unele sondaje chiar și de pe telefonul mobil.

Ipsos iSay oferă în fiecare sondaj informațiile de care aveți nevoie pentru a participa, inclusiv cât de
mult poți câștiga din fiecare sondaj. În schimbul răspunsurilor la sondaje, vei câștiga puncte
pe care le poți răscumpăra prin recompense.

Cei interesați de opiniile mai multor persoane te vor plăti pentru opiniile tale. Ei doresc să audă feedback-ul tău despre produsele și serviciile lor și vor folosi aceste informații pentru a-și îmbunătăți produsele.

Odată ce soldul contului atinge ajunge numărul de puncte necesar pentru a obține o recompensă, poți solicita recompensa care se poate plăti și prin PayPal. Dând click pe acest link, găsești un articol detaliat, cu imagini, despre cum poți face un cont de PayPal. Din PayPal îi poți retrage pe cardul tău de la oricare bancă, poate fi și un card Revolut.

Nu ești obligat să furnizezi niciun răspuns, nu ești obligat să completezi un chestionar, dacă nu vrei. Oferă răspunsuri cât mai sincere, este posibil ca astfel să obții mai multe sondaje de completat.

Fii cât mai atent când răspunzi, deoarece poate exista o întrebare falsă, capcană, pentru a vedea dacă tu ești atent. Și ține cont că există sondaje la care nu te califici, pentru că pur și simplu nu ești în grupul de persoane căutat pentru a răspunde la sondaje. Unele sondaje pot fi pentru o categorie diferită de vârstă sau alte criterii.

Înscrie-te și tu AICI pe acest link  pe iSay și începe să câștigi bani.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank