Observați că tot postez aici pe site periodic site-uri, în special de sondaje de opinie, cu care să poți câștiga bani. Acestea nu necesită cunoștințe speciale. Nu trebuie să știi programare, nu trebuie să știi limba engleză, etc. Trebuie să știi doar să citești și să ai răbdarea necesară să aduni suma respectivă. Adică să nu te plafonezi la primele două trei sondaje. Vezi că se plătește puțin per sondaj și gata, renunți. Nu. Trebuie să continui până ajungi la suma necesară pentru retragere.

Chiar dacă trei, cinci, zece sau douăzeci de EUR câți poți scoate de pe aceste site-uri la o singură retragere nu ți se par mulți, gândește-te că sunt zeci sau sute astfel de site-uri și aplicații pe care poți câștiga. Unind câștigurile de pe toate îndrăznesc să spun că poți face chiar un trai. Adică poți trăi doar din asta. Unul dintre aceste site-uri și cel despre care vă vorbesc în această postare este TGM Panel.

Pentru a câștiga bani pe TGM nu trebuie decât să știi să citești și să folosești un smartphone sau un laptop. Fă-ți cont AICI pe TGM Panel pentru a încerca. Acest site este unul în care poți câștiga EUR răspunzând la sondaje de opinie. Ceva de genul ce cafea îți place, de unde o cumperi, etc. Sondajele pot fi pe varii teme de interes. La unele te poți califica, la altele nu. Adică unele sondaje pot fi pentru o anumită categorie de persoane, de o anumită vârstă de exemplu. Însă nu trebuie să fi dezamăgit deoarece vor urma altele la care te poți califica. Important este să tot încerci, până aduni în final sume de retragere.

Pentru acest site retragerile se fac prin PayPal. În cazul în care nu ai un cont de PayPal sau nu știi cum se face vezi acest tutorial pe YouTube.

Suma minimă de retragere este de 3 EUR iar cea maximă de 20 EUR. În timp se adună. Și ține cont, în cazul în care activezi pe mai multe astfel de site-uri poți câștiga un venit frumușel. Și-așa uneori ne pierdem timpul nefăcând nimic, așa că de ce nu am câștiga niște bani în plus? Mai ales că, cum am spus, este foarte ușor. Nu trebuie decât să răspunzi la întrebări și este și distractiv.

Ideal ar fi să-ți verifici mailul zilnic sau să ai notificările activate pentru a nu pierde din oportunități. În timp și cu răbdare, înscriindu-te pe acest site și altele de genul, vei face bănuți care îți vor prinde bine.

Dacă ai întrebări, de exemplu nu știi cum poți scoate banii să-i ai în mână la tine sau orice fel de întrebări legate de acest site, sau altele de genul, trimite-mi un mesaj la rubrica CONTACT.

Poate nu este cea mai cool metodă de a face bani, însă banii câștigați sunt cool.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank