Este tot mai ușor în zilele noastre să câștigi bani online. Fie că sunt site-uri sau aplicații, oportunitățile sunt nenumărate.

Una dintre cele mai ușoare metode și la care toată lumea se pricepe este să răspunzi la sondaje de opinie.

Iată mai jos câteva site-uri pe care te poți înscrie și să faci bani. Nu uita însă, nu trebuie să renunți înainte de a face suma de retragere, adică pe care să o retrage în contul tău. Aceasta poate fi de 3, 5 sau 10 EUR în funcție de site.

#1 Daedalus Online este primul site despre care vă voi vorbi. Pe acest site sondajele vin în așa fel încât într-o lună de zile poți scoate minim 10 EUR. Răspunde invitațiilor primite pe email pentru a completa sondaje, completează-le și înainte de data de 15 a fiecărei luni cere retragerea banilor în contul tău bancar. Dacă ai 10 EUR adunați bani îți vor intra în cont. Pentru asta însă trebuie să răspunzi la cât mai multe sondaje. Fă-ți cont AICI pe Daedalus Online.

#2 MOBROG este un site care te plătește prin PayPal pentru a răspunde la sondaje. La fel ca și la primul, nu renunța până când nu aduni suma de 5 EUR, suma de retragere, apoi fă retragerea. Banii intră în contul de PayPal în aceeași zi cam la jumătate de oră după ce ai făcut retragerea. Fă-ți cont AICI pe MOBROG.

#3 TGM Panel te plătește la fel prin PayPal. Pentru asta însă firește trebuie să completezi sondajele la care ești invitat pe site-ul lor. Fă-ți cont AICI pe TGM.

Toate aceste site-uri sunt reale și chiar te pltesc. Trebuie însă să ai și tu răbdare să completezi sondaje de opinie și să aduni suma respectivă pentru că nu vin într-o zi toate sondajele. În unele zile pot veni mai multe iar în altele niciunul. Completând însă pe cele din zilele care vin și pe cele din zilele ulterioare vei aduna sumele pe care le poți retrage.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank