Titlul e oarecum informativ. Poți câștiga și mai mult. Eu am spus doar cât am câștigat eu până la momentul la care scriu acest articoL – 51 EUR.

Dacă ai timp la dispoziție de petrecut în fața unui calculator sau laptop și tot vrei să faci ceva, poți câștiga bani online răspunzând la sondaje de opinie plătite. Aceste website-uri te răsplătesc în bani pentru ca tu să-ți împărtășești opinia.

Desigur că toată lumea visează la sume mari și toți caută promisiuni de ordinul miilor de EUR. Dar chestia este că cele mai multe sunt dar amăgiri.

În schimb eu vă propun ceea ce eu însumi am făcut. Să câștigi bani online răspunzând la sondaje de opinie. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te înscrii aici pe Ipsos- I say. O poți face și cu Facebook-ul tău.

Apoi vei primi diverse chestionare cu întrebări din cele mai variate, Întrebări care te îndeamnă să-ți spui părerea.

Este important să răspunzi la cât mai multe pentru a câștiga cât mai mulți bani. Banii îi poți retrage în contul tău.

Eu până în prezent am câștigat 51 EUR cu Ipsos I-Say. Și acest lucru fără să am cunoștințe avansate de calculatoare sau programare. Pur și simplu răspund la întrebări în care îmi împărtășesc opinia.

Că o fi 51 de EUR mult că o fi puțin, nu știu. Cert este că rău nu-ți prind niște bani în plus niciodată.

Pentru suma maximă pe care o poți retrage la o singură retragere trebuie să ai 8167 puncte. Și aceasta este în valoare de 50 EUR, trimisă prin intermediul unui card virtual. Suma minimă pe care o poți retrage este de 2 EUR. Pentru acești doi EUR trebuie să ai 340 puncte.

Așa că dacă vrei să câștigi și tu 50 EUR, sau mai mult, depinzând de câte sondaje răspunzi înscriet-te acum AICI pe ACEST LINK CU ROȘU PE I-Say. Răspunde și câștigă!

Este drept că acești bani nu-i câștigi dintr-o dată. Dar cu cât răspunzi la mai multe sondaje în cât mai multe zile în care acestea apar, cu atât faci mai mulți bani.