Există multe aplicații de gestionare a finanțelor însă nu toate sunt rezistente în timp. Personal am achiziționat câteva care după unu-doi ani nu mai existau în Google Play sau App Store.

CashControl însă există de mulți ani pe piață și probabil va mai exista mult timp, fiind o aplicație excelentă din acest punct de vedere.

Această aplicație oferă multe opțiuni, precum introducerea loan-urilor, savings-urilor, etc, aceasta în afară de income-uri sau spends-uri care este de la sine înțeles că nu pot lipsi niciunei aplicații financiare.

CashControl există atât în varianta web ca aplicație cât și ca aplicație mobilă. Recomand această aplicație deoarece cred că vremea hârtiei și pixului a trecut și pentru faptul că este una care va rezista mult timp pe piața de aplicații financiare. Există atât ca versiune free cât și în varianta premium cu opțiuni suplimentare.

În cazul în care doriți să încercați altceva decât tabele Excel sau aplicații de duzină, recomand această aplicație. Pagina oficială a acestei aplicații unde vă puteți face cont sau puteți descărca versiunile mobile este AICI.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank