Contează în primul rând să te obișnuiești cu scula, adică cu noutatea laptopului. La unele tastatura este mai înghesuită, și poate ești învățat cu una mai veche. De aia poți scrie greu pe unul nou.

După părerea mea cele mai Ok sunt HP-urile, deși alții le consideră cele mai aiurea. HP-urile dacă nu mă înșel sunt primele mărci apărute, de PC, ever. Și încă se mențin.

Bine, nu zic, mereu am visat și eu o sculă ca un Apple, MAC, adică, dar, ăla costă bani tată, de te rupe. Poate merită, dar oricum, cât poate să aibă garanție. Trebuie să te gândești întâi dacă merită investiția pentru ce ai de făcut cu el, adică cu laptopul. La ce îl folosești. Dacă faci grafică sau pentru chestii gen Adobe, poate e ok să ai un MAC.

Pentru scris însă, sau pentru a trimite câteva amărâte de email-uri, sau pentru rețelele de socializare, nu cred că ai nevoie de ceva foarte scump. Poți folosi cam orice căcat de laptop e pe piață, acum.

Totuși, cele mai de calitate, în opinia mea, așa le consider eu, sunt HP-urile. Ia-ți un HP de aici, și nu vei regreta, indiferent, pentru ce ai nevoie.

Bine, nu pentru prostii…mă înțelegi. Cu ăsta de care zic mai sunt însă poți face cam ce vrei, în materie de muncă online.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.