Sunt băutor de cafea, sunt dependent de ea. Uneori mai beau deco, dar dacă nu are cofeină nu îmi dă impulsul de trezire. Cel mai Ok pentru mine este să o beau de la aparat. Nu mai trebuie să deschid aragazul, să murdăresc cești, să spăl, etc. Și în drum spre muncă îmi cumpăr cafea de la aparat care costă 3 RON.

Uneori îmi fac cafea la ibric care știu că se poate face în două feluri. Fie o lași la foc încet, la fel cum e cafeaua aia făcută la turci pe nisip, poți să-i mai adaugi cardamon eventual, iese super. Sau fierbi apa în ibric și torni peste două lingurițe de cafea puse în cană. La asta se pretează cafeaua aia nemțească Dallmayr, clasic. Are o aromă aparte și e de o intensitate potrivită.

Am trecut în ultimile luni la Lavazza, direct din Italia, care nu e rea dar nu mă prinde, cred că e prea prăjită. Nu e rea se înțelege, e de calitate, dar nu e pe gustul meu. Însă cum a venit aproape moka, pentru un serviciu făcut la o vecină, am consumat-o.

Nu sunt adeptul capsulelor și a cafetierelor cu capsule. Văd că sunt încă restaurante care se respectă cu cafetiere profesionale care fac cafea cu cafea măcinată, și nu cu capsule. Alea da. Și încă ceva, cam orice cafea aș bea, fie că e scurtă sau lungă, la aparat sau la ibric sau cafetieră, o prefer amară.

Voi cum vă pregătiți și beți cafeaua?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank