Dacă văd că toți scriu despre cel mai bun loc din avion, zic să scriu și eu, să nu mă las de turmă, că e mai în siguranță 🙂

Primul meu zbor a fost intern, Suceava – Otopeni. Efectiv habar nu aveam ce am de făcut la poartă, mi s-a spus să las obiecte de metal într-un anumit loc, telefon, bijuterii. La Suceava au un aparat care îți scanează mâinile, pentru ceva droguri probabil.

Taromul oferă și o cafeluță și o prăjiturică gratuit. Nu a durat prea mult și am ajuns la Otopeni. Senzația aia de la decolare e super-tare. Locul era undeva în apropierea aripilor. M-am îndrăgostit pe loc de zbor. În aceeași zi de pe Otopeni aveam zbor spre Malta, la o rudă.

Fiind primul zbor extern am mai întrebat în stânga și în dreapta cum și ce trebuie să fac, fiind complet bezmetic, ca o oaie lăsată singură care nu știe încotro să o apuce. Firește, aveam pe bilet poarta, nr, etc. M-am descurcat până la urmă.

Nu știam procedurile, și acolo treci de poartă fără metal, fără telefon, etc.

Când m-am îmbarcat și mi-am pus centura aveam ce-i drept emoții. Îmi ziceam la fel ca Adi că e mai sigur cu mașina. Andrei are la activ mai multe zboruri, așa că nu mă pun cu el 🙂

Statistic vorbind mai multe accidente se întâmplă în trafic decât aeriene. Dar cum sunt un om căruia îi place riscul și senzațiile tari, nu m-am ferit să zbor.

Locul: cel mai bun loc, s-a nimerit tot lângă geam, și a fost super, și tot lângă aripă. Super mișto a fost la decolare, iar când am atins solul toată lumea aplauda, că na, așa e cu Wizz Air. Dacă ați zburat cu ei știți.

A urmat apoi spre Germania, din aeroportul din Cluj, tot cu Wizz Air. Acolo am fost băgat înaintea unui cuplu care se grăbea. Ceea ce mi s-a părut amuzant a fost să văd o băbuță moartă de frică și care spunea tatăl nostru pe tot parcursul celor 45 de minute cât a durat zborul Cluj – Germania, locația am uitat-o.

Mie mi s-a părut că locul cel mai bun e la mijlocul avionului și la fereastră, că pot vedea norișorii și cerul de desubtul meu, și că-mi place să fiu la înălțime. Și îmi place și senzația aia când aterizează!

Care e cel mai bun loc până la urmă?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank