Azi am făcut o ieșire în oraș, și prima oprire a fost să beau o cafea Juliu Meinl, într-un loc unde îmi place cum o fac. E intensă și aromată de te-ar trezi și din morți.

Mi s-a recomandat să nu beau cafea dacă am probleme de anxietate și da am, și da beau cafea, și nu puțină. Nu în baza studiilor. Nu prea fac nimic de fapt în baza studiilor științifice. Că nu-i bine, că e bine…sfaturi date gratuit, necerute. Când e vorba de tine mulți știu ce-i bine.

Studii există și care spun că e bine să bei și 6 cafele pe zi, că detoxifiază corpul și previne îmbătrânirea pielii și organelor. Studii? Recomandări? Când vine vorba de recomandări gratuite din partea altora, fără să i le fi cerut, când toți știu ce e mai bine pentru tine, mergi pe mâna ta!

Până la urmă e viața ta și tu știi mai bine.

Da, azi m-am oprit la o cafea la Hotel Simeria din oraș, undeva lângă centru, o cafea super bună, și unde se dă și un biscuit caramelizat pe lângă, iar prețul e bun față de alte locații.

Eu beau cafea de la aparat multă. Partea bună, la mine, e că nu am dat-o pe ness-uri, adică pe rahatul ăla de cafea instant. E ca un drog și e un trend în ultima perioadă să bei cafea solubilă…instant..ness sau cum îi mai spune. E ca un drog tăticule, și se bat pe pliculețele alea în unele locuri.

Cafeaua fierbinte nu a omorât pe nimeni. Italienii beau în prostie, și cafeaua nu e de azi de ieri în tradiția română…pe vremuri se bea cafea dimineața, cu pâine neagră, ca mic dejun. Asta o știu de la tata. Dar dacă e să beau o cafea care îmi place și pe care aș alege-o, și se găsește la noi, aș alege-o pe cea de la Julius Meinl.

Ce cafea beți, dacă beți?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank