Continui cu jurnalul meu online are este un jurnal de gânduri dar și de fapte. Un coleg de breaslă mă sfătuia un urma unei postări să-mi schimb nișa, că mi s-ar potrivii nișa IT sau books.

Nu zic nu. Chiar mă bucur, mi se pare un sfat deștept. Cu toate astea nu știu prea mulți bloggeri care să fi reușit la noi în RO pe nișa cărți. Poate tehnologie sau IT. Și mai era și un profesor de mate al cărui blog era foarte accesat și care posta rezolvări de probleme și exerciții. În rest…nișa generalistă ca alte multe nișe sunt luate.

Astăzi este foarte cald în Bucovina, neobișnuit de cald. Am băut deja 2 litrii de lichide și tot înmuiat de căldură mă simt. Și din câte am auzit se mai încălzește.

La muncă îmi era foarte somn deși dormisem toată noaptea bine și cu o zi înainte aproape toată ziua. Habar nu am de ce…o fi consum ceva psihic de îmi mănâncă energia. Nu zic, a fost și fizic pentru că am avut de spart 8 metri de lemn pe care în sfârșit am reușit să-i dau gata.

Sperăm să ne tragem gaz și să punem centrală în așa fel încât să nu mai fim nevoiți să apelăm la lemn.

Foarte cald azi, hidratațivă!

 

Aaaa…și încă ceva, mai am o carte de citit de Cioran: Ispita de a exista. Filosofie. Mi-a plăcut Pe culmile disperării scrisă tot de Cioran. Firește nu trebuie să adopți ideile alea din carte dar merită să vezi ce a gândit omul și pe ce culmi a ajuns cu gândirea sa.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank