E greu să-ți aduci aminte de trecut. Uneori forțat de împrejurări și pus subt presiune îți amintești multe. Lucruri bune și lucruri grele. Lucruri și fapte, neutre de multe ori, grii, pentru că sunt prea îndepărtate în timp.

Astăzi o să vorbesc despre teroarea. Nu pot să localizez exact în timp. Oricum aveam vreo 4 -5 ani. Puști.

Să începem.

Aveam de gând să vând aceste articole inițial. Dat fiind faptul că am primit sfaturi să le postez gratuit și m-am răzgândit o să vi le ofer gratuit. Pentru cine este interesat și doar pentru cine este interesat să găsească ceva interesant. Și poate are ceva de învățat din ele.

Ultimele mele trei postări le găsiți aici.

Așa că haideți în sfârșit să începem cu adevărat.

Nu știu ce se întâmplase cu maicămea. Venise obosită de la serviciu sau poate făcusem eu ceva greșit când m-a încuiat afară din casă după care a venit la mine și m-a bătut pentru că am sărit geamul. Era obosită pe semne.

Ceea ce mă durea mai tare nu era bătaia cât terorizarea. Am niște scări de lemn pe care le am și astăzi. Pe acele scări pașii sună greoi. Mă alerga intenționat trântind pașii greu pentru a se auzi tare. A se auzi tare când fuge după mine.

M-a prins în sfârșit în balcon și m-a bătut. Poate nu destul de tare zic eu, dat fiind faptul că încă mai scriu și încă îmi aduc aminte ceea ce s-a întâmplat. Glumesc.

Update:

Dacă totuși vrei să îmi oferi un support îți las aici adresa mea de PayPal unde poți dona (prin PayPal)