Dacă noi bărbații nu manifestăm sau nu ne manifestăm la durere, la jigniri, la umilințe, fie ele verbale sau manifestate prin indiferență, nu înseamnă că nu ne doare. Pur și simplu noi așa am fost construiți ca de la vârsta bărbăției să nu mai spune „Auuu!”.

De aceea multe familii se destramă. Mulți copii rămân fără mame și tați considerându-i simple obiecte sau animale bune de tras la jug.

Când vor începe a avea această situație de înțelegere, de transmisibilitate și bună comunicare a emoților, de emaptie, față de bărbați, căci unele femei adevărate chiar o fac, vor fii și familii fericite.

Sunt unlele femei care în sinea lor lăuntrică și tăcută, pe care nu o vor spune niciodată nimănui, consideră bărabți doar pe aceia care le lovesc, și care le lezează. Este treaba lor. Este și acesta un adevăr din altă lume a adevărurilor.

Însă pentru lumea mea femeia trebuie respectată și iubită. Și atât timp cât ea dorește să o lași în pace, o lași.

Și o lași de tot dacă ea vrea asta.

Tu ai să simți mai bine când este cazul. Nu vorbesc aici de familii bine închegate care au și copii și deja nu se mai pot despărți. Vorbesc aici de acele situații de curvăsărie. În care soțul plecat la muncă este înșelat de proastă cu un prost. El însuși fiind la rândul lui prost.

Se ajunge deci la o prostime totală.

Or eu dragelor,ca să fiu un gen de Dana Budeanu masculin, am să vă spun că dacă soțul vă cere o favoare sexuală, dacă vă dă în dar ceva, atunci face-ții favoarea, acceptații darul!

Oameni perfecți pe lume și perfect compatibili nu o să existe nicioadată.

Fiecare om are lumea sa. Fiecare trăiește pentru ceva. Or trăirea unor doii indivizi de sex opus pentru același scop unește mult.

Napoleon avea o vorbă, toate femeile sunt curve în afară de soră-mea și maică-mea, dar și ele sunt femei. Așa și eu vă spun, ce este de sex feminin este slab. Este sexul slab. Voi domnilor ar trebuisă-l protejați, răsfățați și îndrumați în demersuri.

Cam atât am să vă spun astăzi pe acest subiect.