Să știi că și mie îmi e și te simt. Știu că-și bat joc de tine pentru că și de mine și-au bătut. Nu e vina ta nepoate. Știu că ai în rude străini care ar vrea să nu exiști, care a r vrea să te nu te fi născut doar pentru a nu ține o gură în plus.

Vei crește mare. Le vei arăta tu lor. Nu-ți pierde speranța pentru că defapt ei asta vor, să disperi, să te distrugă psihic, să clachezi și să te sinucizi.

Nu o vor conștient și nu-ți vor spune asta dar chiar asta fac. Când nu ai sprijin să știi că Dumnezeu nu este al lor, nu este prorpietatea obijduitorilor tăi, deși ei se îmbracă frumos și merg regulat la biserică, te bat în particular când nimeni nu îi vede.

Tu fii bun. Nu te va mustra conștiința când îi vei vedea târându-se știind că nu tu le-ai făcut rău. Și nu te ruga pentru ei să le fie bine pentru a nu te băga în treburile Divinității, Dumnezeu știe pentru ce îi pedepsește nepoate.

Ei sunt în viață datorită ție și pentru asta în loc să-ți mulțumească te adapă cu venin. Pentru fiecare lucru bun pe care îl faci lor ești pedepsit aspru în loc de cuvânt bun. Așa am fost și eu, să știi. Cu cât făceam mai mult bine cu atât mai rău îmi făceau.

Știi ce e cel mai tare?!!! Ia să te aud! Exact…vor avea parte de același tratament de zece ori mai dur, pentru că li se întoarce ca un bumerang tot răul pe care ți l-au făcut. Asta fără grijă, să nu crezi că nu!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank