Un împrumut se justifică atunci când îl faci pentru a cumpăra o locuință, adică un credit ipotecar sau atunci când ai o idee de afaceri bună, testată, și vrei să o pui în practică. În rest nu ar trebui să împrumutăm.

În SUA se majoritatea populației trăiește pe credit. De ce nu merge și la noi treaba aceasta? Pentru că la noi în România dobânzile sunt mult mai mari și salariile mult mai mici. La ei sunt mai multe oportunități.

Nu ar trebui să faci un împrumut pentru a juca la jocuri de noroc sau pariuri în niciun caz. Sunt toate șansele să pierzi banii. Nu ar trebui să iei gadgeturi scumpe și foarte scumpe pe credit sau cu plata în rate.

Din propria experiență spun că a împrumuta niște bani de la o bancă sau IFN este foarte stresant. Poți întârzia cu ratele și să te streseze ăia toată ziua cu telefoanele. Unii au recurs chiar și la gesturi extreme din cauza datoriilor la bănci.

Dacă însă ai un venit stabil și vrei să-ți cumperi o locuință se poate să faci un credit ipotecar dar trebuie să te gândești bine și să-ți iei toate măsurile de precauție să ai cu ce să-l plătești.

O chestie faină cu împrumuturile este că poți să-ți deschizi afacerea ta cu ajutorul banilor din bănci. Însă trebuie să te gândești dacă merge, și e cel mai bine ca afacerea să fie bine gândită și testată dinainte și de altcineva dacă se poate.

Există numeroase persoane care s-au îngropat în datorii și cunosc și am cunoscut oameni stresați de creditori care s-au împrumutat peste măsură.

Desigur că banca îți dă dar gândește-te dacă vei putea să achiți datoria plus dobânda care de cele multe ori e mare în RO și care fluctuează.

Așa că dragă cititorule al meu acum, dacă îți trece prin cap să te împrumuți, mai bine te descurci cu ce ai. Dacă totuși vrei să-ți cumperi o casă, va trebui să ai un salariu sau venit care să-ți permită un credit ipotecar, altfel banca nici nu te va împrumuta. Iar în cazul în care banca îți poate oferi împrumut gândește-te că lucrurile sunt într-o continuă schimbare și s-ar putea ca peste 2-3 sau alt număr de ani să nu mai cu ce plăti sau să nu mai poți munci să plătești ratele.

Însă dacă riști și faci un împrumut, fă-o cu cap!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank