În opinia mea există trei situații în care poți face un împrumut la bancă sau la un IFN și care să fie pe deplin justificat. Și iată care sunt acestea:

-împrumut imobiliar

O locuință oricine merită să aibă și este foarte greu să strângi bani pentru a o cumpăra cu banii jos. Așadar poți plăti în felii, în rate. Este mai ușor și ai șanse mai mari să ai un acoperiș propriu deasupra capului atunci când aplici pentru un credit imobiliar.

-împrumut pentru începerea unei afaceri

Afacerile mai nou pot fi de mai multe feluri. Chiar și un cont de TikTok poate fi o afacere atunci când produce bani. Și multe o fac. Mulți TikTok-eri câștigă mia de euro pe lună sau chiar mai mult. Și asta și la noi în țară. Este de ajuns să intrii doar pe platformele de Marketing afiliat și să vezi vânzările generate de influencerii de top.

Cu un telefon de calitate și câteva haine mai cool poți începe să-ți construiești afacerea ta pe TikTok ca influencer.

O altă idee de afacere poate fi un canal de YouTube sau un blog. Pentru asta însă vei avea nevoie de un laptop.

-împrumut pentru finanțarea unei afaceri

-poate ai deja o afacere mai mică sau mai mare care produce mai mult sau mai puțin. Poți încerca să investești în ea dacă consideri că e un moment prielnic. Adică dacă intuiești că, câștigul ar fi mai mare decât dobânda pe care o vei plăti e păcat să pierzi oportunitatea.

Din fericire există multe bănci care oferă împrumuturi avantajoase pe diferite termene precum Raiffeisen Bank, care oferă credite avantajoase și au un serviciu de relații cu clienții profesional.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank