Pentru cei care încă sunt pe wordpress.com…Când este vorba despre a scrie pe un blog mai ales la început este indicat să scrii pe unul gratuit, gen wordpress.com și nu CMS-ul de pe .org. Acest lucru ca să vezi pentru tine însuți dacă te ții de treabă. Adică dacă postezi zilnic, dacă te ții de program, dacă te prinde meseria, dacă, dacă, dacă.

Este recomandat să scrii pe unul free măcar 6 luni de zile. Dacă vezi că ai feedback pozitiv, ai comentarii, că postezi zilnic, și că încă ai multe de spus și vrei să postezi, poți începe să te consideri mai serios și să îți cumperi un domeniu și hosting. Poți face acest lucru și pe site-ul chroot.ro. Pe acest site poți cumpăra domeniul .ro cu sau pe țara ta cu  7,99 EUR. Găzduirea cea mai ieftină este de 2.99 EUR pe lună.

De acolo îți instalezi CMS-ul WordPress. Bineînțeles poți să-ți instalezi și alt CMS dar WordPress este folosit de majoritatea bloggerilor, pentru că firește este cel mai bun.

Trecerea de pe .com pe .org reprezintă un pas mare și important. De acum încolo poți și câștiga bani din blogul tău, și în afară de aceasta, vei fi văzut/ă ca un profesionist.

Țin minte că la început prin 2011 am început tot pe un domeniu .com, gratuit, pe WordPress ca majoritatea blogger-ilor. Mai apoi aveam să cumpăr propriul domeniu și hosting shared, mai ieftin. Nu aveam pe atunci nevoie de mult spațiu pe disk și multe resurse. În timp blogul a crescut. În afară de faptul că este o pasiune de a mea câștig și bănuți cu el. Cred că oricine este motivat de bani. Până la urmă dragostea trece prin stomac.

Din acest motiv cred că dacă vezi că te trage a scrie des pe blog, să-ți cumperi un domeniu și hosting care nu costă mai mult de aproximativ vreo 150 RON pentru un an. Nu e o invrestiție mare. Poți vedea acest lucru ca deschiderea unei afaceri.

Este o diferență dintre a avea un blog cu numeletau.ro sau numeletau.md și numeletau.wordpress.com. Este în primul rând o diferență de imagine. În al doilea rând cu .ro poți câștiga bani cu blogul tău și să-ți întreții pasiunea. Mai mult decât atât, poți să-ți să-ți câștigi chiar traiul din blogging. Sunt mulți care câștigă venituri substanțiale din blogging.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank