Ca să-ți fie bine deschideți sufletul și nu pune banii la inimă. Totul pentru viață îmi spunea un amic. Și chiar așa pare a fi acum. Să nu vorbesc despre mine primeam un sfat. Or eu nu primesc sfaturi. Nu sunt genul. Sunt genul căruia nu-i place să primească sfaturi pentru că știe întotdeauna ce are de făcut.

Deși uneori, mai cer câte unul. Poate am fost considerat altceva decât sunt pentru că nu încerc să fiu altcineva decât par. Impresiile pot fi greșite. Omul poate lăsa doar impresia însă nu confunda impresia cu cu realitatea și nu judeca omul după înfățișare și ceea ce are. Nu fac filosofie, deși mi-ar plăcea. Filosofia e un domeniu prea greu ce necesită rigoare.

La filosofia desăvârșită mă refer. Filosofia de colț de bloc nu are-a face cu marii filosofi. În fond filosofia e scrisă în coduri. Iar limbajul dintr-un anumit sistem filosofic nu poate fi judecat decât în cadrul lui. Marx? Cine se gândea că va avea un asemenea impact?

Filosofii sunt reci și nu au sentimente sau au sentimente prelucrate, la fel ca AI sau ca inteligența artificială. Sau poate fi numită inteligență emoțională artificială. Cine credea că o să fim capabili să inducem stări în scris? Asta până nu au venit poeții să ne întâmpine pe pagini cu poeme.Și eu scriu poeme. Și eu am un Dumnezeu. Fiecare cu al lui.

Mi se spunea să nu mai scriu despre mine. Însă eu sunt cel pe care-l cunosc cel mai bine deși aș putea fi considerat egoist, eu=egoism. Sunt egoist, însă împart egoismul meu cu voi!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank