De când cu criza și cu scumpirile la benzinării, bunul simț a ajuns un defect. Dar stai ce zic, ești mort cu bun simț pe lume. Nu-i problemă, că doar noi știm cum să o dăm cu oricine.

Cică workahollic, ce p*** mea o fi însemnând și asta? Când ești cocoșat de muncă și rupt de oboseală, când te dor picioarele de la ridicat saci de ciment, când îți curge sânge din mâini de la bătături, cum să-i mai zici? Că șefu trage de tine până vomiți?

Cine a inventat termenul ăsta, workahoolic, nu a lucrat la betoane. Că dacă lucra nenicule, nu mai era dependent de muncă, era rupt de oboseală și nu i-ar mai fi trebuit nimic, nici mâncare, nici duș. Ci ajungea acasă rupt și se trântea în pat și dormea.

Cine a inventat termenul de workahollic, avea sponsori nenicule.

Dar parcă pe noi ne doare p**** sau în *** că tati trage la măsea ca să poată să tragă la betoane și să mai ridice un sac de ciment în spate. Nop. Cum plm să-i mai spui ăluia de este rupt în supapă?

Bunul simț e defect. Adaptează-te! Și când ai ceva leuți mai tragi o bășină două, mai dă tati sau mami cu banul în tine, și apoi gata, ești workahollic.

La betoane, la ospătărie, la muncă! Și nu de-aia de poți să te lauzi pe LinkedIn cu ea. Nu să te băși pe LinkedIn, nu. La muncă adevărată, la realitate!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank