Am început cu toții să o luăm puțin razna de la căldură. Trece, prin decembrie. Mergem mai departe. Mi-ați cerut un sfat vreodată și nu vi l-am dat? Dacă voi nu-l urmați…

Am fost abordat astăzi de o persoană care vrea să facă bani online pentru ca mai apoi să nu se înscrie pe un amărât de site care te poate umple de bani, și anume Profitshare, care este un site de Marketing Afiliat, pe care mulți bloggeri, Twitter-iști, și marketeri îl folosesc.

Eu v-am zis, nu vreți să faceți bani nu-mi mai scrieți. Care vrea să facă bani, dar nu doar bani, care vrea să trăiască bine, urmați-mi sfaturile, orbește. Care nu iese din game. Ăsta e jocul banilor? Nu, nu este jocul banilor, este drumul pe care vi-l arăt pentru a ieși din cursă.

Cei ce nu îmi va urma sfatul, pentru a supraviețui, va rămânea în urmă și va fi halit. Vreți să duceți un trai decent, să trăiți bine. Am scris pe blog atâtea articole din care vă puteți inspira pentru a trăi bine, am atâtea instrucțiuni lăsate, pentru a trăi a face bani și a trăi bine încât ar putea fi cuprinse într-o trilogie asemănătoare cu stăpânul inelelor. Scriu stăpânul inelelor cu litere mici pentru că nu agreez cartea, deși nu am citit-o literatura americană mi s-a părut aiurea.

Așadar, scrieți-mi doar dacă sunteți hotărâți să faceți bani și nu doar atât ci și să trăiți bine. Mai mult să trăiți bine decât să faceți bani, pentru că una este una și alta este alta.

Înscrie-ți-vă pe Profitshare AICI peacest link. Nu o să regretați. Cu bine.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank