Bravo doamna Șoșoacă! Sunteți o româncă adevărată în adevăratul sens al cuvântului. Ce s-a petrecut acolo în partid numai voi știți. De ce a fost exclusă din AUR numai ei știu. Poate pentru faptul că doamna Șoșoacă acapara prea mult atenția. Puterea AUR tindea să se mute în brațele ei. Băiatul ăla cu negru sub ochi, de parcă e dependent de ceva subtanțe, a hotărât probabil că el e șeful și prin urmare la fel ca unui copil căruia i se ia jucăria s-a răzbunat dând-o afară din partid.

Diana este o româncă adevărată dar și o bună cunoscătoare a legilor și drepturilor omului.

Trecând peste aceste laude care sună pentru că așa am vrut eu să sune , mai oficial, și pe care cred că le merită, mie îmi place de tipă.

I-au găsit motivul acela cu petrecerea în care se cânta “Treceți batalioane române Carpații!”. Precum că nu s-ar fi respectat distanța și petrecerea este ilegală. În primul rând dragilor, petrecerile alea cu manele postate ostentativ pe Facebook, cu așa ziși traficanți de droguri și tot felul de persoane, dubioase, nu le băgați în seamă…

În schimb vă legați de “Treceți batalioane române carpații”! Da, Șoșoacă a fost exclusă din partid pentru că s-a postat cântând la o petrecere un cântec de oaste. Și pentru asta este cercetată de poliția care ar trebui să cerceteze celelalte mai bine pe Facebook și să vadă alea cu manele, coca, și pistoale.

Nu însă. Mura în gură e mai ușoară. Așa că de ce să nu luăm o mură în gură? Șoșoacă s-a postat, e petrecere, nu se respectă distanța, pe ea!

Totul pentru un cântec pe care bunici, străbunicii, părinții, și o parte dintre noi l-am cântat și trăit pe viu. Pentru un cântec care aduce un omagiu celor care au intrat în sabie, au înfruntat flăcările și bătaia puștilor ca să apere ce? Niște idioți? Ca să apere un teritoriu care este al nostru. Și mai presus decât atât, rudele, surorile, verișoarele.

Nu au putut vedea și concepe ca femeile lor, mamele lor, surorile sau verișoarele să le fie badjocorite de ruși, nemți, turci și alte nații care ne-au încercat prin atacuri. Da! Au luptat pentru ele și pentru noi, așa cum suntem astăzi. Buni, răi, așa cum suntem noi fiecare. Uneori și-au dat viața fără să clipească măcar sau fără umbră de regret pentru familiile lor în războaie, grele.

În schimb noi ce facem astăzi? Ce facem pentru țară? Ne legăm de o biată femeie care se chinuie să salveze printr-un cântec o demnitate. Cea de a fi român/româncă? Asta nu e bine.

Dacă este să arestați pe cineva, arestații pe ăia de postează petreceri cu muzică de petrecere. Pe ăia de se umflă în pene pentru a arăta cât de șmecheri sunt. Treceți cu vederea acest incident, petrecerea cu cântece de neam. Nu e o petrecere aia. E o revoltă și un îndemn la a nu uita că avem demnitatea noastră. Cine mai simte românește știe. Știe despre ce vorbesc.

Cine a cântat vreodată “Treceți batalioane române Carpații” știe ce spun eu.

Pentru că noi, dragii mei pudei lipsiți de respect față de cei care apără țara, nu vom putea fi învinși niciodată. Și morți vă vom zâmbi flegmatic. Pentru că nu ne e frică de moarte și nici să luptăm pentru patrie. Și nu mă refer aici neapărat la lupta cu arme. Deși nici acest lucru nu este exclus.

Vă dăm dreacu pe toți care încercați să ne faceți să uităm că suntem români!

Pentru mamă, pentru tată, pentru frați și surori!