Deși nu este vreun sfârșit de an am hotărât totuși să fac un bilanț al câștigurilor mele din online de până acum. Asta poate pentru a fi și o sursă de inspirație pentru cei care visează incă să câștige bani de pe un laptop însă nu se pot hotărâ dacă să se apuce sau nu. Sau poate pur și simplu nu au răbdare de a duce o sarcină, cea a unui chestionar cel puțin, la bun sfârșit.

Așa că hai să vedem:

#1 Din MOBROG:

60 EUR

Dacă vrei să-ți faci cont pe MOBROG și să câștigi și tu o poți face AICI.

Nu mai stau acum să pun poze cu câștigurile, adică dovezile, deoarece le ve-ți fi putut vedea în articolele anterioare în care am mai postat dovezi.

#2 Din Ipsos I-Say:

146 EUR

Dacă vrei să-ți faci cont pe I-Say o poți face aici pe acest link cu roșu.

#3 Din Daedalus Online:

688 RON

Dacă vrei să-ți faci cont pe Daedalus Online o poți face AICI dând click pe ACEST LINK CU ROȘU.

#4 Din JTN PANEL

20 EUR +

100 RON

Dacă vrei o invitație pentru JTN scrie-mi pe adresa mea de email: contact@iulianm.ro

#5 Din Profitshare

405 RON

Dacă ai un blog și vrei să-ți faci cont de Profitshare o poți face AICI.

Dacă nu ai blog mă poți contacta și te pot eu ajuta să-ți faci unul. Scrie-mi pe adresa de email contact@iulianm.ro cu mențiunea vreau blog.

#6 Din Coinbase

Coinbase este o platformă de trading online de criptomonede. Se pot câștiga criptomonede în valoare de o anumită sumă de dolari. Eu am câștigat până acum criptomonede în valoare de:

28$

Dacă vrei să-ți faci cont fă-ți AICI pe acest link cu roșu și câștigă și 8.52 EUR bonus de înscriere la cumpărarea de criptomonede de minim 85.2 EUR. Plus că vei câștiga și cei 28 dolari răspunzând vreo 15 minute la niște surveys.

Plus că au mai existat și alte metode adiționale cum ar fi site-urile de freelancing precum UpWork din care am câștigat vreo 40 $ ocupându-mă de un site pe WordPress al unei americance, sau alte site-uri mai mici de sondaje.

Să facem un calcul așadar, sumar, pentru că nu stau acum să iau la puricat toate câștigurile, care unele au venit din donații de pe alte site-uri, adică mi s-a donat.

Totalul din ce am câștigat strict online ar fi cam 2100 LEI, rotunjit, nepunând la calcul venituri minore, gen 0.5 $ sau 2 EUR pe site-uri care nu aduc randament.

În cazul în care vrei să aflii mai multe despre aceste site-uri și despre metode legale de a câștiga online te invit să vizitezi și să-mi citești articolele din această categorie: MUNCĂ LA DOMICILIU sau BANI.

 

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank