În primul rând sucul de mere este bun pentru a preveni și ameliora afecțiuni ale plămânilor cum ar fi astmul. Previne și cancerul și întărește imunitatea. Ajută și la sănătatea colonului.

Principalul motiv pentru care beau regulat suc de mere este faptul că sunt fumător și reduce riscul apariției unor boli legate de fumat. Alt motiv ar fi că e gustos.

Anul acesta am făcut suc de mere din livada proprie și ne-au ieșit vreo 100 de Litrii, poate și mai mult. Beau regulat și fac o cură de suc de mere care va detoxifia organismul ceea ce are efecte pozitive asupra întregului organism.

Există pe aproape pe unde locuiesc o firmă care prepară acest gen de suc din fructele pe care le aduci, în general oamenii vin cu mere acolo și își fac suc ambalat la 3 L sau la 5 L. Sunt preparate la cald, asta e important de știut. Când am luat pungile cu suc erau foarte fierbinți de abia puteam să le încarc în mașină.

Cred că mai sănătoase sunt cele preparate la rece însă și cele pe care am reușit să le facem anul acesta la cald sunt gustoase și nu pot fi decât sănătoase de vreme ce nu s-au băgat în ele conservanți.

Dacă aveți o bucată de pământ vă recomand să vă plantați câțiva puieți de mere. Timpul trece, ei cresc și veți avea ce culege după câțiva ani. Nu sunt greu de plantat. Eu am plantat doi meri acum vreo 10 ani în urmă ir acum sunt mari și dau rod și parcă am așa un gen de satisfacție. Când am gustat ptima oară din mărul pe care le-am plantat eu mi s-au părut cele mai gustoase din lume, bine-înțeles pentru că erau plantate de mine.

Vă puteți documenta și face un pic de research pe net despre beneficiile sucului de mere, eu am făcut-o și e foarte sănătos. Dacă aveți de la cine cumpăra suc natural vă recomand să o faceți deoarece iarna întărește și imunitatea. Cel de la Pfanner este foarte bun și îl găsiți pe linku-l următor: link.

Să nu uităm că este important și să nu exagerăm cu consumul acestui suc deoarece c poate provoca dizinterie și alte afecțiuni. În general se rocmandă 250 ml pe zi.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank