Adevărul este că nu putem cumpăra cu bani un lucru dacă banii noștrii nu se sunt acceptați fie ei și nefalși. Ei bine se poate și acest lucru. Nu sunt răi în sine. Rău este să nu știi pentru ce dracu îți trebuie atât de mulți.

Mai știți povestea lu Pablo Escobar când a dat foc la 2.000.000 de dolari ca să-ți încălzească copilul pentru că era într-un deșert cu el și fugea de poliție? Cam asta e și cu bani. Pot folosi la multe lucruri, printre care și la încălzit în situații extreme. Nu e nicio incitare și nu faceți acest lucru. Distrugerea banilor este interzisă de lege.

Dacă legea spune să nu-i distrugem nu-i distrugem, însă dacă ne este în pericol viața nu o să stăm să ne uităm la ei și să murim. E ca și cum ți-ar porunci cineva să nu bei apă dintr-un pahar când tu mori de sete. Dacă ești îndoctrinat nu bei pentru că ți-a spus acel cineva, și mori. Dacă ești deștept îți bagi pisicul în poruncă și bei ca să nu mori.

Cu bani ne cumpărăm hrana. Cu bani facem diverse acte caritabile, de ochii lumii sau pe de-ascuns. Cu bani plătim facturile. Atunci când însă sunt fixați la cantitate și la kilogram nu e bine. Așa s-a întâmplat pe timpul Nazismului. Marca s-a devalorizat într-atât de tare încât mergeai cu o plasă de hârtie să cumperi un kilogram de făină.

Din acest motiv a și început cel de-al doilea război mondial, chiar exact cum a început și acesta. Cred că știți că suntem în cel de-al treilea război. V-o spun eu dacă nu va spus nimeni. Cum s-a terminat? Simplu. Cheltuind banii pe arme. Punând omul la treabă, mișcând economia. Când spun economii nu mă refer neapărat la bani. Pot fi și economii în alimente.

Din acest motiv ar trebui să nu facem abuz de economie. Să nu fim…nu zgârciți…altul e termenul…nici hapsâni…să nu fim nebuni.

Vă explic și ce înseamnă acest lucru (dar nu tot pentru că vă las și pe voi înșivă să vă dați seama)

Să presupunem că o clădire este albă pe dinăuntru și neagră pe dinafară. O vedem, vedem că așa este. Cu bani e la fel. Îi vedem că sunt atrăgători, ne putem cumpăra orice însă înăuntru ne murdărim de ei pentru că sunt mizerabili. Mai clar.

Să presupunem că un om este nebun. Este nebun cu acte, are diagnostic de schizo. La analize medicale nu are cum să iasă acest lucru pentru că nu iese la analize sangvine. Doar pe baza spuselor sale iese. Iar acest om minte sau pur și simplu a avut multe zile de nesomn sau febră și a avut halucinații. Tu îi pui un diagnostic, îl distrugi pe viață pentru o febră? Demonstrează ștințific existența bolii schizoidale! Arată-mi-o în RMN, în analize de laborator!

Crezi în ea? De unde știi că aude voci? Înseamnă că le-ai auzit și tu. Atunci nu ai crede. Și atunci de ce nu ai crede și în Divinitate? De ce nu aș crede eu în Divinitate? Dacă ție îți place să crezi în credința ta, de ce nu mă lași să cred și eu într-a mea. Schizo nu poate fi dovedită ștințific concret. Nu iese nici în sânge iar psihiatria derivă din filosofie care este artă îmbinată cu știință, și nu ștință pură. E cași cum aș scrie um poem cu cifre.

E ca și cum te-aș pune eu să crezi că cianura e aliment și bag atât de tare frica în tine încât tu ajungi să-l iei la cină. Nici credința nu poate fi dovedită ștințific. De ce să nu cred eu în credința mea atât timp cât tu crezi într-a ta?

La fel e și cu banii. Crezi în ei că pot aduce valoarea pentru că valoarea le-a dat-o unul ca mine și tot unul ca mine poate să le-o ia. Prin cuvânt. Probabil a fost ceva de genul: ia hârtia asta semnată de mine și du-te la el și spune să-ți dea făină un Kg pentru că eu am spus. Acum nimeni nu mai are încredere în tine, probabil nici banii nu vii vor mai primi, întrebându-se de unde îi aveți, cum ia-ți procurat.

Un haos încare banii ba au valoare ba nu valoarează nimic ba își modifică valoarea haotic de la secundă la minut la jumate de oră încât nimic nu mai înțelegi. Vă dați seama ce au făcut ce care au făcut treaba aceasta? Credeți sau nu că veți păți ca la Nurenberg? Eu cred că da. Cred că vom vedea execuții publice adhoc.

Veniți aici și vedeți ce se întâmplă dacă nu credeți!

Cine sunt eu? Un om. Nimic mai mult sau mai puțin.

qed-

PS: Și în Aiud unde au murit sfinții închisorilor de ce nu ați desfințat? Știți ce orori au fost acolo? Suntem în 2022? Cât mai trebuie să îndure ăștia până desfințați penitenciarul de la Aiud?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank