Există în zilele noastre ceea ce se numește remotejobs. Adică joburile de la distanță. Cam aceasta se prevede a fi viitorul, ținând cont de pericolele care ne așteaptă pe străzi și în aglomerații, virusuri, criminalitate, etc.

Joburile la distanță sunt viitorul. Vă vine a crede însă că sunt și jocuri care le poți include la remotejobs? Da, așa e. Există aplicații care te plătesc pentru că joci jocurile de pe ele, pe care ți le oferă spre jucat. Sună distractiv, și chiar așa și e.

Poți câștiga un trai, sau poți opta ca aceste aplicații să fie încă un job pentru tine, pe lângă cel pe care poate îi ai deja. Sună încurajator. Și chiar așa e. Să profităm dar și să ne facem cont pe aplicația care urmează și să câștigăm bani.

#1 Woomplay

Cu Woomplay poți câștiga criptomonede EOS pe care le poți transforma în bani. Poți să-ți faci cont foarte ușor pe acest site doar cu Facebook sau cu Google.

Poți juca jocuri pe telefon sau pur și simplu poți juca pe laptop sau calculator. Unele jocuri sunt chiar mișto. Spre exemplu World of Tanks. Unele sunt ușoare și distractive, gen jocuri Candy Crush.

Poți participa și la competiții unde există premii de câte 50 sau 100$.

Fă-ți cont AICI pe Woomplay și începe să câștigi și tu bani, într-un mod distractiv.

Și nu uita, cu cât ai mai multe WOOMBUCKS câștigate cu atât mai multe EOS, și prin urmare, cu atât mai mulți bani.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank