Mai întâi trebuie să știm că expresia side gig vine din limba engleză și presupune o chestie sau chestii adiționale pe care le poți face în afara muncii pentru a câștiga un ban în plus.

În timpul tău liber te poți ocupa cu diverse chestii și să câștigi bani în plus. Poți crea de exemplu grafică și să o pui pe site-uri specifice pentru vânzare sau pe Pixabay free și să primești de acolo bani din eventuale donații.

Dacă nu îți place grafica ai și alte opțiuni. Poate îți place scrisul cum îmi place și mie. Atunci poți deschide un blog și după ce ajunge la un anumit nivel să începi să-l monetizezi.

Poate îți place pictura sau desenul clasic. Îți poți cumpăra câteva pânze și culori și să te exprimi vizual apoi să vinzi lucrările tale pe grupuri de Facebook dedicate celor care vând și cumpără artă. Sau poate le poți expune chiar într-o piață undeva.

Poți să completezi sondaje de opinie și să câștigi bani în plus. Despre asta am scris mai mult aici. În cazul în care te pricepi la programare sau administrare de sisteme de operare poți găsi de muncă pe site-urile de freelancing.

În cazul în care te pricepi la un domeniu specific sau mai multe poți face tutoriale și să le urci pe YouTube sau pur și simlu poți să-ți deschizi un canal de YouTube despre gătit sau orice altceva îți place sau crezi că ar prinde la public.

Există multe opțiuni de a câștiga bani cu un simplu laptop și o conexiune la internet sau offline făcând diferite chestii hand made sau orice altceva ce e necesar. Tu trebuie doar să vrei și să te pui în mișcare, doar să începi, și să nu te sperii că e o muncă imensă deoarece o poți diviza pe porțiuni mici, oricare ar fi ea, și să te ocupi pe rând de fiecare parte.

Voi aveți vreun side gig?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank