Personal, cunosc două metode de a face bani pe internet, online, cărora li se aplică impozitul la sursă. Adică cei care îți plătesc ție bani, nu-ți plătesc tot ci îți opresc impozitul pentru a-l plăti ulterior către fisc. Așa că tu nu trebuie să-ți mai bați capul cu declarații.

Și acestea două sunt:

#1 Marketing afiliat pe Profitshare

Conform celor declarate de către Profitshare, impozitul se aplică la sursă. Așa că nu mai ai nevoie de declarație.

#2 Metoda Nr. 2 este…pariurile sportive

Dar acestea sunt o sabie cu două tăișuri. Trebuie să fii prea deștept pentru acest secol și pentru următorul ca să faci avere din pariuri. Ca să nu mai zic să te îmbogățești peste noapte. Aceasta pur și simplu pentru că pariurile pe termen lung nu sunt profitabile. Nu ieși pe profit. Nu zic că nu se poate. Pentru că teoretic banii pierduți de către cinvea se duc către altcineva, iar o parte rămân la organizatotul de pariuri. Care are cel mai mult de câștigat.

Trebuie însă să cunoști bine domeniul și să nu încalci câteva reguli elementare în domeniu, ca jucător.

Personal pot să spun că am avut experiențe neplăcute pe sume măricele pentru pariuri goluri/meci. S-a încheiat cu un scor, biletul a fost declarat câștigător. Pentru ca mai apoi să fie declarat necâștigător. Cine a supt-o la faza asta? Evident, eu.

Am făcut o reclamație dar degeaba…nu era vina lor…decalaj de timp, etc. Numai vina lor nu era. Așa că de-asta spun că este o sabie cu două tăișuri treaba cu pariurile. Trebuie să tai întotdeauna cu partea ta. Dar tentația este foarte mare să pariezi mulți bani pe un meci pe care îl consideri sigur. Și “știi” că e, că a mai fost și ai câștigat. Or atunci când faci un all in one și pui tot, toți banii, o sumă mare de tot, se întâmplă chestii de genul. Îi pierzi. Iar ei nu-și asumă nicio vină pentru alba-neagra. Dacă vă mai aduceți aminte ce era alba-neagra, jocul acela cu bile câștigătoare în care dacă erai prost și pariai, pierdeai tot.

Nu există pariuri sigure printre furnizorii de pariuri. De-aia se și numesc pariuri. Tot ce poți face este să rămâi pe un profit mic și constant. Nu sume mari. Doar așa, de distracție. Și să rămâi informat în domeniu. Echipe, jucători, partide jucate anterior, etc.

Dar să revin un pic la Marketingul Afiliat. La Profitshare. Este o sursă de venit pentru care nu ai nevoie de declarație și sigură. Odată banii câștigați, vor fi transferați în contul bancar. Iar de acolo poți face ce vrei cu ei. De exemplu să reinvestești o parte. Ceea ce am făcut și eu. O parte i-am investit în cripto, cu asta fiscul nu are treabă, o parte am mai cumpărat un domeniu pe extern. Acest lucru l-am făcut pentru că este mai profitabil. Limba engleză este mai căutată și mai citită, prin urmare o să am vizitatori mai mulți și mai multe conversii.

Ca să nu mai spun de faptul că banii investiți în cripto s-au dublat. Dar nu sunt bani ci sunt criptomonede. Iar cu asta fiscul nu are treabă în nicio țară.