A învăța un om să pescuiască după cum spune un vechi proverb chinezesc e poate unul dintre cele mai valide lucruri.

Trecând peste această introducere cu tentă filosofică o să enumăr mai jos câteva website-uri și aplicații cu care poți câștiga mărunțiș. Și te poți și distra și ține ocupat în același timp.

Firește că banii adevărați se fac din contracte. Dar până vei ajunge să obții unul…până una alta poți câștiga bani de buzunar.

Iată câteva website-uri (verificate) care îți plătesc pentru a completa sondaje de opinie.

#1 Mobrog

Este poate cel mai cunoscut. Aceasta pentru că poate fi folosit în mai multe țări și plătesc. Sunt serioși cu banii. Aici banii îi poți retrage prin PayPal.

#2 i-Say

Sunt serioși iar banii intră destul de repede în contul de PayPal. Mai repede decât la Mobrog. Suma minimă pe care o poți retrage este de 2 Euro.

#3 Viewpoint Panel Romania

Aici suma minimă de retras este de 5 Euro. La fel, prin PayPal. Banii intră în contul de PayPal relativ repede.

Cam acestea sunt principalele aplicații și site-uri care îți oferă bani de buzunar în schimbul completării sondajelor de opinie.

Sunt o metodă sigură și testată de a face bani de buzunar fără bătăi de cap. Când spun bătăi de cap mă refer la factorul uman care intervine atunci când ai de-aface cu clientul.

Dacă nu ai un cont de PayPal vezi aici un articol despre cum poți face un cont de PayPal în România.

Aaa, și încă ceva, sondajele nu sunt doar pentru filipineji, indieni sau mai știu eu ce nații sărace. Nu sunt doar pentru săraci. E drept că sunt bani puțini dar orice ban este binevenit. Mai ales că este câștigat cinstit. Și în afară de aceasta sunt și o metodă de divertisment și de a afla lucruri noi. Chiar dacă și prin întrebări.