Aici sper să închei seria cu modalități de a face bani pe net. Deși ele ar mai fi multe. În acest post voi vorbi de Remotask. Un site de microjob-uri care îți oferă task-uri de îndeplinit și pentru fiecare task completat – bănuți.

M-am jucat un pic cu site-ul acesta. Să vedem puțin despre ce e vorba.

Acest site oferă mai multe genuri de task-uri cum ar fi încadrarea unor obiecte dintr-o imagine într-un chenar și categorisirea lor. Sau split-uirea unei imagini ce înfățișează o cale de acces pentru vehicole (și obiectelor ce fac parte din imagine) și categorisirea părților componente. Nu e foarte greu. Uneori sunt însă imagini dificile iar munca ta este revizuită de un review-er. Se cere acuratețe mare și ești plătit în funcție de cât de grea e imaginea (complexă) și de acuratețe.

Partea proastă este că se cere foarte mare acuratețe și munca nu e plătită pe cât ar trebui. Dacă te uiți puțin după păreri despre acest site pe extern vezi că se pot câștiga real între 2 și 10 dolari pe zi. Ceea ce nu ar fi foarte rău. Dacă muncești 20 de zile pe lună câte 4 ore pe zi pentru 200 $ din confortul dormitorului de acasă nu e rău. Dimpotrivă. Asta mai ales dacă nu ai altceva mai bun de făcut. Sau ca și completare a veniturilor existente.

Cerințe pentru a putea lucra pe Remotask:

  • PC cu minumum 2 Gb RAM
  • Să cunoști limba engleză

Uneori sarcinile vin greu și cum am mai spus se cere acuratețe cât mai mare. Ceea ce nu e chiar ușor. Dacă îți faci cont pe site-ul lor, Remotask o să vezi despre ce e vorba. Oricum, merită încercat, poate e pentru tine.

Îți las și un print mai jos, să vezi cum arată site-ul. Eu de-abia mi-am făcut cont așa că nu am încă niciun câștig în așteptare cu excepția celui oferit pentru terminarea training-ului. Da, trebuie să faci și câteva ore de training pentru a te obișnui. Online bineînțeles. Spor la treabă și succes!