Mi-am dat programul peste cap. O dată ce a început perioada aceasta de izolare la domiciuliu mi-am dat programul peste cap. Înainte trebuia să merg la muncă și să vin acasă. Program de muncă de vreo 10-12 ore. Dar adoram fiecare minut pentru că îmi plăcea ceea ce fac. Culcat în majoritatea timpului la ora 10-11. Trezit pe la vreo 9. Nimic mai ușor.

Acum însă plutesc în derivă. Mă trezesc pe la 12. Și aceasta pentru că adorm pe la ora 4, 5 sau 6 dimineața.

Știu că poate fi și altfel. Pentru că a mai fost.

Când spun altfel mă refer la un program strict și fix. Un program care să ducă mai departe.

Vă propun celor care vor să se bage în aceasta, să ne culcăm la ora 10 fix. La ora 9 fix toate dispozitivele să fie închise. La ora 4.30 deșteptarea. Asta ar însemna în total 6.30 ore de somn, dar total odihnitor.

Vă mai propun cel puțin 20 de minute de alergare sau alte activități fizice dimineața. Eu însumi voi încerca să fac acest lucru. Vă mai propun mese la ore fixe, cel puțin 3 pe zi și maxim 5. Și restul programului: muncă, activități administrative, relaxare, etc, vi-l faceți singuri.

Eu doar propun. Și vă asigur că după mulți ani îmi veți mulțumi. Propun să facem treaba aceasta timp de 21 de zile. Aceasta ar însemna până pe data de 14 mai. Eu însumi voi încerca să fac acest lucru. Și mai propun ca acest lucru să nu vă afecteze modul de viață pe care l-ați avut până acum sau să vă degradeze relațiile cu cei de lângă voi.

Se bagă careva?