Problema cu Ucraina e pe cât de complicată pe atât de simplă. „Aparatul” rus s-a simțit amenințat și a atacat primul. Era și firesc deoarece SUA se băgase în coastele sale. A fost pur reflex ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 84 de zile, începerea războiului.

Rusia este încă subt dominația ideologiei comuniste, fapt ce a dus la progres. Pe de altă parte SUA cu tehnologia așa zis avansată i-a aruncat cu nisip în ochi Rusiei și era firesc să se întâmple lucruri ca acestea.

Cine a fost de vină și cine are dreptate? De cele mai multe ori asemenea conflicte se iscă din cauza ambelor părți. Ucraina nu este cu batista complet curată și nici cu unghiile tăiate la inspecție. Rusia, nici atât iar SUA își pitește bine șervețelul pătat de sânge nevinovat. Fiecare își are partea sa de vină. Putin i-a citi intenția și a acționat în consecință.

Împărțirea vinei ar rezolva o parte din probleme și probabil ar opri moartea atâtor persoane nevinovate care luptă pentru nimic pentru că nici rusul, nici ucraineanul și nici americanul nu este proprietarul globului pământesc. Primul am fost toți pe pământul ăsta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank