Personal nu am treabă cu asemenea formular deoarece nu sunt eu capul familiei. Prin urmare taicămiu ar trebui să completeze formularul. El însă cum nu are treabă cu tehnica și nici nu se lasă ajutat îi mai rămâne opțiunea de a merge la locurile unde se fac recensămintele sau să aștepte vreun funcționar acasă.

Din câte am înțeles se caută funcționari care să meargă din casă în casă și să facă recensământul. Plata însă nu e prea mare. Doar vreo 4-6 lei pe formular. Acest lucru ar însemna ca pentru un salariu minim să mergi la vre 300 case pe lună. Să ai de-aface cu 300 de persoane, să-i cauți, să întrebi, să informezi și să te informezi. Ceea ce e de muncă și nu prea se merită. Însă probabil se vor găsi destule persoane care vor fi mulțumite și cu suma aceasta.

Ne-am digitalizat dar nu s-a luat în calcul faptul că bătrânii nu au treaba cu tehnica și cei mai mulți nici nu vor să aibă, sunt încăpățânați, de pe alte vremuri, și te privesc urât când le calci bătătura. Nu sunt sigur dacă pot să mă autorecenzez dacă nu sunt cap de familie.

Am intrat pe site-ul lor și acolo parcă se spunea ceva de genul că formularul trebuie completa de către capul familiei. Așa că e îngreunată treaba. Poate s-o fi schimbat ceva de când a început recensământul și s-a făcut posibilă completarea  formularului de oricare membru…sau poate mă înșel. În orice caz, e obligatoriu oricum acest recensământ, cum sunt toate defapt.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank