Ok. Am acest tip de telefon de prin toamna anului trecut. L-am achizitionat la recomandarea unui prieten. Aveam iPhone 4S, băiatul îşi luase tipul de telefon despre care vorbesc.

Nu intenționam să-l cumpăr însă trăgând foarte tare de iPhone-ul meu, după doi ani, fireşte, a cedat. Îl puteam repune pe picioare probabil. Schimbare de display, baterie, etc. Nu am făcut asta. Din motive obiective. Totuşi l-am păstrat. Probabil o să ajungă la reciclare.

Cum spuneam, la recomandare l-am achiziționat. Pot să spun că sunt foarte mulțumit de el. Să spun şi de ce. În primul rând îmi place interfața. Asus din câte ştiu, este singura marcă de telefon care are o interfață proprie, diferită de Android. O chestie plăcută la interfață este faptul că are acea aplicație care îi curăță memoria, dintr-o singură apăsare de buton. Nu trebuie CCleaner, sau alte aplicaţii de curățat memoria. Şi în afară de asta îşi face treaba într-un timp foarte scurt. Iconul aplicației despre care vorbesc este chiar pe ecranul principal. Aşa că atunci când simți că telefonul funcționează greu, îi apeşi pur şi simplu pe buton. O să vedeți în screen-uri despre ce vorbesc.

Desigur, mai are şi alte funcții interesante. Spre exemplu, temele pot fi downloadate/schimbate chiar dintr-o aplicație dedicată acestui lucru.

Telefonul se mişcă bine, este compact, cu diaplay mărişor, şi ceea ce îmi place mai mult la el este capacul din spate mat, specific modelului despre care vorbesc.

Modelul pe care l-am luat are o cameră de 5 MP care face poze Ok.

Un plus este faptul că poți înregistra convorbiri, are funcția asta.

La minusuri adaug faptul că atunci când dă de aer umed sau umezeală o ia razna. Nu mai raspunde la comenzi.

Per total sunt mulțumit de el. Consider că am făcut o alegere bună şi îşi merită banii, dacă este să vorbim în termeni financiari.

Eu l-am achiziționat de pe cel.ro la un preț rezonabil.

PS: Mă aflu la primul review de telefon, aşa că poate părea mai conceput pe genunchi. Celelalte, dacă or mai fi, vor semăna mai a review-uri.

Screenu-urile despre care vorbeam:

blank

blank

blank

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank