Assembly este o aplicație destinată tuturor pasionaților de grafic design care dețin un dispozitiv marca Apple. Cu Assembly te poți juca creând logouri, stickere, sau orice fel de imagine în format vectorial. Sau, dacă stăpâneşti bine aplicația şi grafic designul poți face şi lucrări de pe urma cărora poți obține bani.

Imaginile pot fi create prin asamblarea diferitor forme, puncte sau linii. Defapt în aceasta constă toată treaba. În asamblare şi compunere de imagini din alte sub-forme. Imaginile rezultate pot fi salvate în diferite formate precum PDF, SVG (vectorial) sau PNG. Acestea pot fi distribuite pe rețelele de socializare precum Instagram sau Facebook direct din aplicație.

Imaginilor vectoriale le pot fi atribuite anumite proprietăți precum culoare, umbră sau le poate fi modificată dimensiunea şi forma. Formele de compus pot fi grupate la fel ca într-un editor vectorial precum Adobe Illustrator.

Se poate ajusta lungimea sau lățimea formelor de compus precum şi culoarea sau alte proprietăti specifice graficei vectoriale.

Aplicația este una gratuită însă pachetul Pro care costă…vine cu câteva pachete de forme în plus din diferite nişe. Acestea sunt din diferite domenii precum figuri, animale, botanică, clădiri, transport, etc. De-asemenea pachetul pro permite utilizatorului ajustare anchorpoint-urilor. Dacă nu mă înşel această funcție nu este prezentă pe aplicația gratuită.

Sunt mulțumit de aplicație şi mă joc des cu ea. Este o jucărie faină pentru grafic designeri sau pentru oricine care este pasionat de grafic design. Îți poți nota idei pe care să le dezvolți ulterior. Sau, de ce nu, poți chiar crea stickere şi alte imagini vectoriale pe care să le vinzi.

Mai jos aveți câteva imagini cu aplicația în uz, câteva creații proprii şi un filmuleț de prezentare de la developeri.

blank blank

blank

 

blank

blank

Ciau!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank