Am început să fac podcast-uri de când am ascultat unul. Nu știu prea bine cum pot fi monetizate. Era un tip care vorbea despre aplicațiile pe care le deținea pe iPhone. Mi-a plăcut că era o descriere destul de tehnică.

Așa că eu fiind un tip în pare parte tehnic, pentru că am terminat un liceu cu profil tehnic, am un scris de mână tehnic, din acela cu litere separate, tatăl meu a lucrat ca tehnician, eu am o diomă de tehnician, m-am gândit să fac unul asemănător. Nu știu dacâ mi-a ieșite sau nu. Cert e că nu am mai înregistrat de mult timp un episod nou.

La noi în RO nu prea au succes podcast-urile. Cu toate astea am ascultat unul mișto numit Murdar. O ficțiune. Cred că e și pe Spotify. E o producție marca Dan Fințescu și e ficțiune contemporană. E bun. Sau cel puțin mi-a plăcut mie. Faza e că e cu situații limită, suspans și mafie. Te ține cu sufletul la gură și poate fi și o poveste reală pentru că e credibilă. Are un fir narativ bine construit.

Am o voce plăcută așa că m-aș băga iar să mai trag câteva episoade. Faza e că nu le-am structurat chiar bine pe sezoane. În sensul că am sezoane și cu câte 2 episoade.

Am încercat să ascult și pe extern. Treaba e că înțeleg limba engleză dar parcă am devenit cam naționalist în ultima perioadă așa că mi se face cam greață când ascult vreun podcaster din afară. Sau poate am eu un complex de inferioritate.

Ascultați podcasturi?

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank