Discutam azi la muncă acolo unde voi mă știți că sunt, cu un client. Am ajuns la concluzia că din cele trei puteri mari ale lumii, china, sua și rusia, economia cea mai dezvoltată o are china. Eu nu știu dacă este adevărat. Oricum pot face un pic de research, dar în princiu cred că așa e.

Ca să nu folosesc un vocabular foarte elevat și să înțeleagă toată lumea despre ce vorbesc, scurtez – chinezii ne fură modele. Nu mai contează de ce, fac fotografii și se duc la ei în țară și tehnologia lor reproduce. La preț bun și model asemănător.

Calitatea este evident una îndoielnică.

Prețurile fiind mici se vând foarte repede. Rezultă bani. Foarte mulți. Rezultă că se merită.

Propunerea mea este punem și noi în aplicare acest system de aducerea banilor către țară.

Ne trebuie mașini care să reproducă ieftin, și sunt, și modele…sunt. Apoi piață pentru ele…este. Și iaca o pornire avem.

In cazul in care nu observ in spațiul carpato-danubiano-ponti nicio initiativă de a lua exemplu de la china o sa incerc eu cu o afacere mini in legatura cu asta. Daca merge o extind. Nu vreau sa intru in detalii.

Dar cam despre aceasta este vorba.

Trebuie. Vom ajunge poate și perioada când vom spune că e bine să facem aia sau cealaltă. Momentan trebuie. Sa fim ca ei. Necesar!