Am văzut ceva știri în fugă pe Digi, nu mai rețin exact despre ce este vorba dar era vorba de război și de pericolul care ne paște și pe noi.

Văzusem că vor să bage ceva bănet la înaintare ca să atragă voluntari în armată, să le dea recompense. Eu sunt un om patriot, îmi respect și iubesc țara dar dacă aș fi în locul tinerilor nu aș merge. De ce? Pentru că pur și simplu am fost, am lucrat în sistemul militar, și în loc să-mi dea o remunerație acolo ceva că-s rezervist ce mi-au făcut…m-au pus să plătesc școlarizarea, instrucția aia, după ce mi-am dat demisia.

Și asta după ce inițial mai servisem țara o dată, obligatoriu și anterior, și pe atunci era la pompieri. Legea era că dacă te angajai îți lua și gradul dobândit. Așa că mi l-am pierdut și pe ăla (așa prevedea legea) pentru simplu fapt că-mi doream o carieră, carieră fără premize prea mari să fi avansat, ca SGV.

Pe cine dracu să apăr și pentru ce să lupt, pentru ce? Pentru mizeriile de jeguri ca să poată dormi liniștiți în parlament știind că cineva stă noaptea treaz, militarii, de gardă, pregătiți în orice clipă de luptă, și că proștii se bat în câmp în timp ce ei stau confortabil în canapele moi.

Zic pas. Știu cum e, am fost, poate unii vor să înfrunte pericole, să simtă adrenalină, de data asta vă dă și bani dacă mergeți. Vă încurajez pe cei care aveți vocație din asta militară, dar personal nu mai pot suporta mizeriile, și nu din partea armatei, care are oameni în mare parte profesioniști, ci a statului, a conducătorilor care ne-au vândut și pe noi și pe urmașii noștri pentru mulți ani de aici înainte.

Dacă anterior trebuiai să plătești să faci școlarizare acum nu mai știu ce să facă și atrag cu bani. Așadar, mergeți tineri și faceți armata! Să fiți bărbați căliți. Doar că vă previn că nu e ca în Counter Strike și când auzi gloanțele cum șuruie pe lângă tine simți fiorul morții.

În rest pace vă doresc la toți, și în lume!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank