…și să începem să muncim online. Să avem online o afacere, să lucrăm din fața PC-ului. Să avem joburi remote sau propria afacere.

Tot mai multe persoane muncesc din fața calculatorului, de acasă la ei, de la birouri, de prin restaurante, cafenele sau hostelluri, și așa mai departe.

Mai tot se face online. De la livrarea de mâncare, reparații PC-uri și așa mai departe. Nu este bine să rămânem în urmă. Trebuie să ne adaptăm. Trebuie să învățaăm cât mai bine cum se mânuiește un laptop sau un smartphone. Pentru că banii vin de pe online.

Fie că ești influnecer, adică om care distrează publicul într-un mod sau altul, fie că o face pe YouTube, fie că o face pe TikTok, fie că ești freelancer care lucrezi ca programator, care construiește aplicații, fie că eștii scriitor, sau designer, sau poate proiectant, tot este o pâine de mâncat pe zona de online.

În funcție de unde locuiești, la țară sau la oraș, poți să alegi să-ți câștigi banii din PC sau banii din munca pământului. Când ești Bucureștean poate ai vrea să ai o curte în care să sădești fructe și legume. Din păcate nu poți pentru că trăiești între patru pereți. Atunci te apuci de ce ai pentru a câștiga un ban.

Când ești la țară te apuci de lucrat pământul, dar poți să-ți deschizi și un magazin prin care să-ți vinzi legumele pentru alte persoane care au nevoie de legume pline de vitamine de la tine, din grădină.

Oricum ar sta treaba, mai totul a început să se facă online. Așa că pune mâna și cumpărăți un laptop, întreabă pe cineva cum se folosește, nu este un avion, și încearcă să te adaptezi. Nu e o chestie pentru tocilari un laptop, așa cum s-ar putea crede.

Nu a rămas nimeni impotent folosind un laptop, și câștigându-și banii cu ajutorul lui. Spun asta pentru că în unele zone de la țară probabil mai există prejudecata că cel ce are un laptop și știe să-l folosească este inteligent.

Nu este inteligent, sau poate și este, însă el a învățat să o facă, folosind-ul, lucrând.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank