Această aplicație este una dezvoltată de către niște canadieni. Îți poți da seama de acest lucru pentru faptul că plătește în dolari canadieni. Cum poți dar câștiga bani cu această aplicație. Există mai multe metode. În primul rând poți câștiga bani jucând diferite jocuri distractive, gen Snake, jocuri cu mașinuțe, etc. Pentru fiecare joc în funcție de cât de bine te descurci pe ea primești puncte. 10.000de puncte le poți transforma în 0.10 CAD, adică zece cenți. La 10 dolari adunați în contul tău de BigTime poți face retragerea pe contul de PayPal. Banii vor intra în aproximativ 7 zile.

Însă nu doar jucând poți câștiga bani cu BigTime ci și vizionând videori, instalând alte jocuri ale aplicației, efectuând diverse task-uri sau participând la extragerile care au loc zilnic. La extragerile zilnice premiul este de 3000 dolari. Au câștigat și români.

Dacă vrei și tu să te joci, să te distrezi și să ai oportunitatea de a câștiga 3000 CAD sau să strângi 10 CAD jucând jocuri, apoi să-i retragi în contul tău de PayPal, descarcă aplicația AICI și după ce ți-ai făcut cont bagă codul PNI7N.