Ca șef tu faci aproape totul. Acesta este adevărul pur și curat doar că nu se bagă de seamă bine. Încercați să urmăriți ce face un țef de șantier sau din orice domeniu. El muncește și ceilalți încearcă să se facă sau să se prefacă cât mai mult și să încaseze plata.

Antreprenorul, CEO, șeful, sau cum vrei să-i mai spuneți duce greul și din acest motiv își merită banii și din acest motiv încasează banii cei mai mulți sau cum ar veni are salariul cel mai mare.

Altfel, dacă nu ar fi el s-ar duce totul de râpă, și nu mulți știu asta. Așa că cel mai bine ar fi să nu judecați un șef, sau un CEO, sau un antreprenor, pentru că s-ar putea să nu ști ceea ce știe el, și să rămâneți fără salariu în caz că vă dați demisia, ceea ce ar însemna că nu ve-ți mai avea bani de cheltuit pentru mâncare.

Antreprenoriatul sau șefia înseamnă muncă. Munca cea mai multă, greul. Așa că dacă vreți să vă apucați de antreprenroiat va trebui să fiți pregătiții pentru muncile cele mai grele și poate uneori și umilitoare de care toată lumea se ferește, cum ar fi chiar spălarea veceurilor.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank