Există previziunea? Matematic vorbind, da. Există teoria probabilităților? Așa se pot prevedea unele dezastre financiare, sau unele succese financiare.

Însă de unde ne vine prreviziunea? Din calcule? Cum sunt construite acestea? Pe ce se bazează?

Arta este formată din semne. Matematica folosește semne. Semnul exclamării este folosit și în literatură. Ai putea să te întrebi ce se întâmplă aici?

Amintirile pot fi din trecut. Sau poate fi un Deja-vu. Mai aveți careva Deja-vu-uri?

Istoria se repetă iar amintirile conform teoriei probabilităților, dacă este să ne gândim bine, este valabil să le avem și din viitor. Unele persoane pot avea și amintiri din viitor? Se poate acest lucru?

Unele persoane cred acest lucru. Însăși religia ne spune că se poate, prin anumite pasaje din cărțile pe care le studiem la școală.

Să dăm timpul înapoi și să ne gândim puțin la perioada când a scăzut valoarea unei anumite monede europene, care în curent nu mai există? Ce s-a întâmplat atunci? O mare manipulare în masă.

Acest articol are ca subiect istoria îndepărtată. Cine nu-și cunoaște istoria este condamnat să o repete. Ce facem atunci? Repetam și facem și al patrule-a reich? Lăsăm să scadă prețul la EUR? Punem banii deoparte pentru a putea cumpăra cu ei, cu un sac de bani, o pâine? sau îi cheltuim?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank