Și poate că ultimul episod din primul sezon este cel mai bun episod. Psihoterapeutul jucat de Marcel Iureș se îndrăgostește de o pacientă Nora. Inițial aceasta îl provoacă din acest punct de vedere și îi face declarații de dragoste. Se pare că atracția este reciprocă însă când se ajunge în ultimul episod, la dormitor, psihoterapeutul are un atac de panică și nu poate merge mai departe.

Desigur în decursul celor 35 de episoade mai apar și alte personaje care fac psihoterapie și alte întâmplări. Se pare că psihoterapeutul nostru în afara cabinetului are și el probleme familiale și emoționale.

Serialul mi se pare unul puțintel boring, în afara celor câteva episoade interesante care arată partea mai umană și interesantă și e și puțină viață și acțiune în el.

În rest Marcel Iureș joacă bine rolul de psihoterapeut și i se potrivește. Scenariul este unul bunicel pentru o poveste cu terapii, din auzite cam așa șe desfășoară o ședință, cum este în film, și tot cam așa se comportă și mai toți psihoterapeuții. Așa că dacă vă atrage acest domeniu vi-l recomand.

Nu știu dacă o să vizionez și sezonul 2, poate că da, dacă o să-mi permită timpul. Astăzi când scriu acest articol am văzut 5 episoade unul după altul. Episoadele durează undeva la 25 de minute unul, nu prea mult. Îl găsiți pe HBO Max.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank