Dacă data trecută făceam o recenzie, sau rezumam mai bine spus o carte, scrisă de celebrul Gabriel García Márquez, și anume Povestea târfelor mele triste, de data aceasta rezum o carte de dezvoltare personală, lăsând beletristica pe altă dată. Cartea se numește Get Things Done.

Această carte vrea să aducă în vedere tehnici de productivitate care se presupune că ne vor lipsi de stresul specific anumitor munci sau chiar vieții de zi cu zi.

Primul lucru cu care începe cartea este CAPTAREA și acesta este cel mai important dintre lucruri. Așadar trebuie să-ți captezi toate ideile din minte despre ceea ce vrei să faci și să le scrii pe o foaie sau să le depui pe un suport digital. Dacă ele se pot executa în 2 minute să le faci iar dacă nu, să le lași notate undeva și să le faci altă dată.

Toate lucrurile pe care am vrut sau vrem să le facem dacă nu sunt extrase din minte și notate undeva ne vor sâcâi permanent până nu sunt făcute și provoacă astfel stres.

Desigur cartea are mai multe nivele care explică mai amănunțit despre organizare și GTD.

În afară de câteva capitole care sunt inspiratoare și sau câteva citate pe care nu le știam, nu pot spune că această carte m-a impresionat în mod deosebit.

Dacă dintre voi ați auzit despre carte, știți că este un bestseller și vreți să o citiți și să o aveți în biblioteca personală în format printat în limba română, o găsiți și aici.

Spor la lectură!

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank