Am schimbat marca de țigări preferată. Dacă înainte erau Winston acum am trecut pe West. Este un tutun pe care l-am descoperit în Germania când am fost plecat la muncă acolo. Se găsea la cutii iar țigările le făceam eu la mașinării de genul ăsta pe care am dat vreo 7 EUR. Asta prin 2008 parcă. Acum s-au mai ieftinit. Era mai ieftin să-ți faci tu țigările decât să le cumperi la pachet, gata făcute.

Nu e mare diferență. Personal nu sunt adeptul gustului, adică să aibă gust bun deși simt diferența dintre ele. Fum să iasă și nicotină să aibă.

Am trecut pe West pentru că e mai ieftin, 17.50 lei pachetul. Nu știam. Știam că sunt țigări mai ieftine la noi, mai nou, dar din alea cu foița neagră, care chiar sunt jegoase. În schimb West au un gust acceptabil. Și o să mă aprovizionez cu câteva pachete.

Am încercat și alternative de genul țigări electronice precum cele cu lichid sau IQOS, alea care încălzesc tutunul și nu îl ard. Sunt mișto, în sensul că chiar sunt tari și satisfacția la fiecare fum e mare. Țin puțin însă. Adică o țigară normală o fumezi în 5 minute cu aproximație iar una din aia care e încălzită la IQOS cam un minut.

Mai primesc vouchere eMAG pentru ce mai fac eu pe net așa că de voucherul ăla îmi comand un cartuș de West de pe eMAG. Dacă ești fumător și vrei să încerci West, care îs mai ieftine, la 17.50 pachetul, poți comanda pe LINK-UL Acesta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank