Am mai generat câteva articole cu AI și le-am pus aici pe site. A se vedea precedentul. Nu că nu mă mai trage inima să scriu dar ca să scrii un articol îți trebuie timp, mai ales unul bun și inteligibil care să aibă o logică.

Din statisticile de la Google despre care am auzit că nu vor mai fi moca am văzut că am și un articol bine văzut de Google care e mai accesat.

E incredibil dar dacă-i dai comenzile potrivite Chat GPT poate scrie în stilul tău sau pe ce ton vrei tu…ironic, comic, etc, și uneori o face atât de bine că nici nu-ți dai seama.

Când nu am timp de scris mai pun Chat GPT să-mi scrie un articol în termenii mei. Bine, nu e original, nu e creat de mine, dar e scris după indicațiile mele.

Nu știu cât de corect e față de cei care mă citesc, cei care mă cunosc mulți s-au prins că unele articole sunt scrise de GPT sau alții au bănuit. Alți poate s-au gândit că am luat-o razna.

Vă sugerez să încercați să-i dați niște comenzi scrise AI-ului să vă scrie de exemplu un articol de 1000 de cuvinte despre un subiect în vogă de pe Google Trends par example și să-l scrie într-un stil ironic, sau comic, sau îi dați link-ul site-ului de pe care vreți să adopte tonul și el va scrie. Cel mai probabil veși fi mulțumiți.

Uimitor și în același timp puțin înfricoșător. Ce i-o mai fi așteptând pe cei care câștigau o pâine din scris…nu știu…


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank