Sunt sătul de nemulțumiri și nemulțumiți. Într-o notă poate nu optimistă cât realistă am creat grupul Știri Pozitive Gura Humorului. Poate trebuia știri realiste Gura Humorului. Pentru că majoritatea chestiilor care se petrec în Gura Humorului sunt pozitive…aceasta este realitatea. Sau cel puțin așa o văd eu, prin ochii mei.

Dacă ne concentrăm pe nemulțumiri nu e bine. Firește că există și așa-zisele părți rele. Ele nu trebuie evitate ci trebuie rezolvate cât mai curând și cât de repede. În mod alert aș putea spune.

Dacă acest lucru nu se poate, amânate până se găsește o rezolvare, prioretizat ce este de prioretizat, luat atitudine. Din păcate nimic nu e perfect. Oricât de bun ar fi un oraș, o țară, o comunitate, perfecțiune nu există. Există cât mai bine. Iar orașul nostru Gura Humorului mi se pare acum, văzut prin ochii mei, cu poate micile sale imperfecțiuni, CÂT MAI BUN. Așa mi se pare mie.

Mâncărimi între formațiunile politice există. E un oraș mic totuși cu aprox. 15.000 de locuitori. Lumea e mică. Important este să trecem peste orgoliile personale și de partid pentru a îndeplini sarcinile care sunt de îndeplinit spre binele comun.

Poate nu trebuia să-l numesc Știri Pozitive Gura Humorului ci Noutăți Adevărate Gura Humorului. Din păcate cuvântul adevăr a devenit în ultima perioadă sinonim cu “crunt”, “rău”, “crud”, etc.

Așa că o să-i mai las un pic această denumire. Să nu uităm că totul se face cu oameni iar buna-dispoziție în orice activitate fie ea administrativă sau de altă natură nu aduce decât lucruri pozitive, benefice, bune.

Așa că dacă vrei să te înscri în grup te rog să postezi doar lucruri care nu ne fac de rușine orașul, lucruri plăcute, amuzante, pentru că suntem până la urmă o mare familie acest oraș. Pentru chestii negative și nemulțumiri există grupuri dedicate acestor treburi.

Vă salut!