Se știe că sunt un om informat. Sursele sunt din presa online scrisă sau mai aud câte ceva…de undeva.

Știrea însă cu Facebook-ul mi-a parvenit oarecum târziu, de pe un blog cunoscut. Nu am intrat pur și simplu pe Facebook. Și de ceva timp încoace nici nu o prea fac. E o lătură Facebook ăsta. O apă clocită de prea multă vreme care începe să pută. Un ghiveci cu de toate, ținut în frigider o săptămână.

Singurul lucru care mă mai mână să dau press pe aplicație de pe iPhone-ul meu super-bengos, să deschid mizeria, este grupulețul meu de artiști. Un grup pe care l-am făcut acum aproximativ trei ani. Un grup în care pictori sau amatori de artă vând sau cumpără tablouri sau lucrări de artă. A crescut încet și sigur. Și cred că așa o să și moară. Estimez că o să fie la apogeu peste doi sau maxim trei ani după care va scădea în popularitate. Asta ca să nu se mai spună că nu mai gândesc și cu bătaie lungă ci doar carpe-diem.

Ce se mai utilizează pe el sunt storie-urile, grupurile și dedicate de vânzări și cumpărări și poate messengerul, poate.

Personal am rămas fan WhatsUp. Și ăsta am înțeles că a picat, cât și Instagram-ul, pe care l-am trecut la privat că nu-s fotogenic decât în video-uri, adică telegenic. Cam asta e impresia mea despre mine, și a altora. Și tind să le dau dreptate mai mult altora decât mie.

Așadar a picat și Zuck a pierdut cică vreo 7 bil de coco. Puțin din cât are. În locul lui m-aș bucura, că au mai ajuns banii ăia și probabil la săraci. Adică legea lui Arhimede…treaba cu apa, se echilibrează…

Nu am deschis Facebook-ul și nu am aflat, nah…ce să-i faci…a trebuit să mă izbească în față faimoasa știre. Mi-a dat-o rău de tot de m-a bușit sângele pe nas. Dar a trecut…m-am calmat acu că mi-a dat drumul la sânge.

Al naibi știre. Cine credea.

Recomand oricum fanilor Facebook precum mama sau bunica care împletește ciorapi de lână cu andrea și se uită în direct la slujba de la catedrală să mai treacă și pe TikTok, că nu strică. Mai vezi ceva nou. E mai intim, mai cu mireasmă de munte, mai cu real-show.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank