Nu mai puteam primi Update-uri pentru câteva plugin-uri esențiale pentru blog, gen cel de SEO sau Contact form 7. Nu era compatibilitate pentru versiunile noi cu PHP-ul versiunea veche.

Nu știam ce naiba să fac, credeam că ține de hosting și că va trebui să migrez blog-ul la o altă firmă de hosting. Am scris un email la serviciu relații cu clienți celor de la Claus Web, de unde am hosting-ul (de când e și blogul de vechi), și m-au lămurit că pot face asta din cPanel.

Fiind obișnuit cu cPanelul nu mi-a fost greu să actualizez la ultima versiune, treaba putându-se face din câteva click-uri. Mi-a stat treaba asta pe cap mult timp, că aș fi în urmă cu PHP-ul…credeam că nu ține de mine actualizarea și tot amânam rezolvarea până m-am hotărât să le scriu un email celor de la care am hosting-ul, Claus Web.

Așa că să știți, dacă aveți acces la cPanel la firma voastră de hosting puteți să actualizați singuri la cea mai nouă versiune PHP-ul. Pur și simplu căutați în cPanel, în câmpul de search, MultiPHP Manager, și o dată intrat în secțiune modificați selectând site-ul dorit pentru care doriți să faceți modificarea.

Poate imaginile de mai jos vă ajută:

Pasul 1

căutare MultiPHP Manager în cPanel

blank

 

Pasul 2

selectarea site-ului dorit, selectarea versiunii PHP și aplicare

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank