Există și alte modalități de a face bani pe net. De exemplu remotejob-urile. Sau joburile de la domiciliu.

Am căutat într-o zi așa la întâmplare și dădusem de un site care plăteau destul de bine. Erau un salariu mediu pe economie.

Toată chestia este că nu știu mai exact ce presupunea acel job. Cel mai probanil muncă de tastare. Chat, dar nu cu tentă sexuală. Probabil doar persoane singure.

Dacă o să-l găsesc o să vă spun și vouă printr-un update. Partea faină era că munceai când vroiai tu și doar oră pe zi. Pentru o oră pe zi un salariu minim eu zic că este destul de bun.

Din păcate unii dintre noi nu vrem să muncim. Pur și simplu nu ne place munca ci doar pălăvrăgeala și să pierdem timpul. Dacă se poate și bârfind pe alți.

Dacă ar fi să fiu patron aș da liber angajaților să bârfească 15 minute la cafea apoi fiecare la treburile lui. Fiecare cu ce se ocupă.

Însă nu sunt.

Mă irită lenea și pierderea timpului.

Măcar dacă tot stai degeaba preocupă-te cu ceva de exemplu învățarea unei limbi străine. Sau măcar joacă-te dacă ești mai tânăr. Că și din alea înveți ceva. Fă dracului ceva și nu mai vorbi de rău ba în stânga ba în dreapta. Sau dacă vorbești și bârfești fie de rău și de bine muncește ceva în timpul ăla. Mâna să-ți meargă.

Iubesc oamenii care muncesc. Care își preocupă mintea sau mâna sau dacă se poate amândouă în același timp.

Crezi că mie îmi este ușor să scriu câte un articol de minim cinci sute de cuvinte în fiecare zi, sau chiar două?

Încearcă tu dacă vrei să scrii cinci sute de cuvinte pe zi care să aibă o oarecare logică și coerență!

Să revin la subiect, după paranteza aceasta destul de lungă.

O să caut pentru voi site-uri de remotejobs, muncă la domiciliu. Muncă de acasă, ca să se înțeleagă mai bine. Este pentru a te întreține. Pentru a hrăni gura ta și a copiilor tăi. Ai nevoie doar de un laptop și o conexiune la internet.

Fă ceva. Că după aia mi te vei plânge că ești sărac. Nu există să faci bani în afară de muncă. Decât poate la o anumită vârstă înaintată. Adică la pensie, la vârsta de 60 de ani sau peste. Puteam să scriu și șaizeci dar nu cred că toată lumea are puterea și înțelegerea și răbdarea să citească. Crezi că eu nu știu limba română sau literatura?

Așa cum am spus o să caut site-uri de remotejob. Însă poți căuta și tu. Remotejob pe Google.ro sau Google.com.

„Sau muncă de acasă” sau „muncă la domiciliu” pe google.ro.

Cu siguranță vei regăsii multe locuri de muncă care să se potrivească.

Totul este doar să vrei. Și nu uita ceea ce am spus și mai devreme. Te ajută mult să știi și limba română cât mai bine și altă limbă străină. De exemplu engleza sau franceza, italiana și de ce nu germana dar cât mai bine. Adică mă refer cât mai corect din punct de vedere gramatical.