Nu este cazul să vă spun eu ce înseamnă platformele P2P. Am să vă spun totuși pe scurt. Platformele P2P sunt niște platforme prin care poți solicita sau împrumuta bani, cu dobândă. Asta pe scurt.

Că este un sistem crowd asta e altă poveste. Ideea este să ai profit. Iar unele platforme promit acest lucru. Unele promit și 10% sau și mai mult.

Așa că hai să vedem.

Mintos

Mintos este o platformă online pentru investiții din care chiar se poate câștiga. Dacă ar fi să fac o recomandare pentru această platformă ar fi să investiți doar în imobiliare. Chestia nu e foarte greu de înțeles. Și e în felul următor. Niște oameni sesisează o oportunitate. Așa că apelează la instituții bancare. Acestea din urmă apelează la MINTOS. Aceștia colectează banii de la investitori. Gen tu. După ce banii vin cu dobândă înapoi ai și tu partea ta de acolo.

Chestia este să optezi doar pentru împrumuturi cu dobândă decentă. Gen 10 procente. Pentru că cele care promit foarte mult nu sunt sigure. Am folosit această platformă și o recomand. E funcțională și plătește. Dacă vrei să investești în Mintos fă-ți cont AICI.

Alte platforme pe care nu le-am folosit dar despre care am auzit că sunt bune sunt:

Crowdstate sau Fastinvest.

Castiga bani cu Daedalus