Ai grijă la trei tipuri de oameni. Oamenii cu ochelari galbeni, din aceia cu lentile heliomate, pentru că sunt dubioși.

Nu sunt corecți, sunt parșivi și se pierd emoțional luând totul ca pe ceva personal și pot să te inducă în lumea lor vagă și debusolată.

Ai grijă la oamenii cu tatuaj, niciodată să nu ai încredere deplină în ei. Nu sunt oameni răi, sunt buni la suflet dar la fel ca primii iau totul ca pe ceva personal și pot deveni agresivi.

La fel ca primii, aceștia sunt prea atașați de cei din jurul lor și nu au spirit de colegialitate. Nu au prieteni de încredere pe care să se poată baza, și nici ei nu sunt de încredere.

Ai grijă la oamenii cu ochelari de vedere cu dioptrii mai, pentru că le poți face rău involuntar.

Sunt slabi dar foarte inteligenți, așa că din acest motiv atacă primii și pot deveni ușor victime. Sunt inteligenți însă sunt reci și un pic autiști, nefiind emoționali îndeajuns. Neavând o inteligență emoțională ajunsă la maturitate.

Așa că nu percep emoția în deplinătatea și adâncul ei și văd doar ambalajul neputând să judece o situație în context și în ansamblu ei.

Judecă o persoană doar prin prisma momentului prezent neputând să se gândească la cauza trecută care a generat prezentul. Și la faptul că unele persoane sunt conduse și determinate de alții să întreprindă anumite acțiuni pe care cei în cauză nu le doresc și pe care cei cu ochelaŕi cu dioptrii mari le judecă.

De exemplu o mamă denaturată își pune copilul să bată alt copil. Persoana cu dioptrii mari va judeca copilul minor și nu mama. E doar un exemplu.

De regulă aceste persoane sunt ușor de intimidat, și sunt prea bune la suflet cu cei care le fac rău pe diferite căi. Atunci se descarcă nervos pe alții pe care-i găsesc într-un moment în care sunt vulnerabili.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank